miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

The cream puff day!

 
Så här såg det ut! Vi bestämde oss för att bjuda labbet på något väldigt svenskt. Något som vi verkligen saknar nu när vi är i Miami. Något som inte går att köpa. Och något som är väldigt gott. En ledtråd till är att det innehåller mandelmassa, vetebulle och grädde. Ni vet att jag pratar om semlor. 
Alla på labbet tog med sig varsin maträtt, och vi kom med efterrätten. Semlorna gjordes from scratch, då det inte fanns några som helst färdiga sådana här i Miami. Bullen gjordes kvällen innan och grädde och mandelmassa fixades på jobbet. Mums! 
Det blev en spänd upplevelse, men till stora hela tyckte de flesta att det var en god efterrätt. David gav stora tummen upp, Xiaoyu putade med munnen som fjortistjej och Feng tittade skeptiskt på bullen. Bra betyg var att alla tog faktiskt en till semla, så goda var dem. Peter, vår svenska professor, var nog gladast. 2 år sedan han åt en semla, och han blev så lycklig. Så kul att se! En bra dag helt enkelt!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: