miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

New York

Eftersom vi inte har haft något internet under hela vistelsen i NY, kommer här lite glimtar av vad vi har hunnit se! 
The Phantom of the Opera - på Broadway! Helt och hållet awesome! Vi lyckades få sista minuten biljetter, och vet ni vad? Vi fick sitta på tredje raden i mitten, helt otroligt. Vi kunde nästan ta på huvudpersonen som var ingen mindre än Peter Jöback, svensken. Några i publiken kom dit för att vifta med en svensk flagga, sjukt kul! 
Man fick inte ta bilder inne i teatern. Det som jag visar på bilden ovan är den enda pausens (15 minuter) toakö till tjejerna. Helt otroligt. Det ser förmodligen inte så märkvärdigt ut, men kön slingrar sig som en orm fram - tillbaka - fram - tillbaka. Fyra gånger ringlar den sig.. Killarnas räckte inte ens ut i korridoren... Låt även säga att det fanns 10 toaletter där inne... Alla tjejer hann inte gå på toa...
 
New yorks fina city line ovanifrån, ifrån Empire State building! Helt coolt ju! Det man ser är Lower manhattan (de höga skyskraporna i mitten av bilden), frihetsgudinnan (väldigt litet) till höger om det och Brooklyn bridge till vänster om LLower Manhattan. 

Självklart gick vi till Memorial 9/11. Så himla fridfullt, tänk vad de har gjort för de utsatta. En plats där de kan komma tillbaka och sörja i frid! Så fint! 


Softball match i Central park, med gott snacks som litchee och rambutanfrukt. Helt underbara frukter som jag kommit att börja gilla nu när vi är i USA. Liten frukt med ett hårt hölje som går att skala av, innanför finns någonting vitt, slemmigt och kletigt... Jättelätt att få tag från kineser i Chinatown i NY, finns överallt. Men i Sverige finns de alltför sällan, jag kommer sakna dem! 
 
 Litchee
 
Rambutan
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: