miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

Sista labbdagen...

Idag var det en tråkig och ledsam dag. En dyster ton på labbet och tårar i ögonen. Idag var vår sista dag, och idag skulle vi behöva säga hej då till alla... Labbet känns som en famij. Marta, som alltid tar hand om allt och alla, och som alltid finns när man behöver stöd och råd! Sjukt duktig på att sköta ALLT i labbet. Rene, han med humor, som får en att skratta! Alltid trevliga kommentarer och alltid ett glatt hej på morgonen! Xiaoyu, den tyst smygande tjejen, som är sjukt smart! Feng, finns alltid där, snabbtänkt och behövs verkligen med sitt Wikipedia-sökande, då blir allt verkligen bra! Och sist men inte minst, Peter, vår suveräne handledare, med all otrolig kunskap, fantastiskt pedagogisk, som lärt oss allt och som trott på oss! Jag har inte nämnt Sara, du har varit som den extra handledare, kommit med praktiska tips och råd och är alltid i allas projekt och fingrar på något, så fascinerande att se. Dig, Sara, kommer vi ju träffa igen i Sverige! Vi kommer sakna er alla här i Miami, otroligt mycket. Ni kan inte förstå!


Vi fick avslutningsfest och avslutningspresent. Tårta, frukt, hallon och cider. Och jag fick en fin sjal i mitt paket! Underbart snällt, tack tack tack!
 
Käraste Marta, te echo de menos! Nunca te olvidare! Buena suerte con tu proyecto! Espero que tu marido encontre un trabajo en Miami pronto! Nos vemos otra vez!! Besoo!


Marta, Frida y David!


Feng, good luck in making up your mind! You are so awesome, don't ever forget that! Thanks for the purple sweet potato bought in Hawaii that I got from you. Looks like candy, tastes really good! 
 
<3
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: