miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

Run, run, why not?

Frida "Storshopparen" Starck Härlin har varit framme igen. Hon har likt vilken tjej som helst shoppat färgglada skor med glitter och lätt upphöjd häl. Färgen är Wineberry/lightning, vilket egentligen betyder metallic-lila och snorgrönt. Dessa ska hon ha när hon ska ut på stan i syfte att bli vacker. Givetvis talar jag om ett par nya joggingskor! Man blir ju vacker när man joggar!
Hennes gamla började spela på sista versen och dessutom har vi ett klet och kladdrace i maj som vi behöver skräpskor till. Så det var helt enkelt dax att förnya sig.
Valet föll på ett par Asics. Vilket var allt annat än vad jag trodde. Det första hon sa när hon gick in i affären var att hon skulle köpa ett par Reebok, de var de ända hon gillade och definitivt inte ett par Asics då dessa alltid är fula och har för tjock, hård häl. 
Men dessa skönheter charmade tydligen henne och hon kunde inte låta bli! Nu blir de bara att susa fram mellan skyskraporna, eventuellt lite snabbare än tidigare. Får se om jag får följa med henne, eller om jag kan?
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: