miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

Jättemånga tjejer som tog modellfoton, inkl Frida!

Ny dag, nya äventyr! Idag dock den lite lugnare typen! Vi besökte Vizcaya Museum and Gardens.
Vizcaya Gardens är en vacker trädgård centralt i Miami, med världens alla olika sorters blommor och växter vackert komponerade till en underskön trädgård. Det finns ruiner från 1800-tidigt 1900-tal, olika trädgårdar med olika teman och statyer ordnade på ett mycket stiligt sätt. Många fina fontäner och en mycket fin havsutsikt från parken. Till det finns det också ett museum (tidigare bostadshus) med möbler från tidigt 1900-tal. De serverar också aptitretande lunch och fika i denna mysiga gröna miljö.
Trädgården var riktigt vacker och klart värd en mysig promenad med någon man gillar. Fika förgyllde besöket! Museet var väl inte speciellt intressant enligt oss, mest bara prat och varför olika rum kallades olika namn, och varför de var möblerade som de var. Totalt sett en mycket mysig eftermiddag och en mycket positiv överraskning! Så här bra och intressant trodde vi inte att parken skulle vara! 
I parken förstod man hur populär den är. Miljön är så kontrastrik med fontäner, gamla ruiner, gamla möbler och blommor. Minst 20 tjejer från olika företag stod och tog modellfoton vid olika bakgrunder, med olika blommor och fontäner. De hade supersnygga klänningar och var snyggt sminkade. Johan testade att fota mig på samma ställen som tjejerna blev fotade, bilderna finns nedan. 
Men räds inte, vi har inte övergivit våra äventyrliga själar! Vi passade på att boka in mer dykning idag! Så äventyren fortsätter =)
Bilder från dagens underbara stund i Vizcaya Garden.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Ni är så söta tillsammans!

2 Anonym
skriven :

Vilken fin trädgård!

3 Mumso
skriven :

Oj va fint! Dit måste vi åka när vi kommer och hälsar på! Och vilkar fina bilder ni tagit!

4 Gun Britt
skriven :

Vilka vackra bilder, vi gillar just de här två modellerna och vi har den trädgården på the to-do-list!