miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

Festival med gratis Sangria, paella, carne och musik!

Det började som bara en promenad, slutade med en superhärlig festival. Marknadsstånd, 10 scener med artister, gratis Sangria, massor med kultur och sjukt sköna människor. Promenaden ledde oss längs hela SW 8 street, Calle Ocho, som går västerut från Brickell i ca 1 mil. Festivalen heter Calle Ocho Miami Carnaval.

Hela 7 timmar på söndagen fanns något att hitta på under festivalen. Musiken flödade ur högtalarna, och alla hurrade och skrek till sångerna av artisterna, dock var det inga artister vi kände igen, så vi brydde oss inte riktigt om musiken. Superbra drag och smockat med folk. Mat serverades överallt, allt från pommes frites till stora köttbitar till godis. Tänk er en svensk marknad fast 100 gånger större.
Det fanns småtävlingar i olika tält där man kunde vinna riktiga priser. Jag deltog som första tjej i "Gör 10 pull ups och vinn ett par solglasögon", och vann ett par glasögon (det gjorde såklart Johan också!), kastade bollar i Nesquiktältet och vann 8 små chokladdrycker och 1 stor chokladdryckspulver samt vann Palmolivetvål på att para ihop tallrikar.
Vi tävlade i McDonalds lyssna tävling!
Under festivalen bjöds det på gratis Sangria, över 500 liter i ett och samma "glas" delades upp i ett antal (!) mindre, sponsrat till alla på festivalen! Sjukt god! Se bara på bilden!
Sola och bada i Piña Colada!
Vi fick ett helt otroligt stort antal gratissaker. Vatten, energidricka "Monster", festisar, tandkräm, tvål, glass, t-shirts, solglasögon, Sangria (inte med på bilden, gick inte att ta med hem...), läppglans, godis och mackor! Frida var överlycklig, gratis är det bästa som finns! 
 
Solen gassade på oss hela dagen, tomatfärgade kan man klart säga att vi blev. Väl hemma kom vi fram till att vi knatat hela 50 kvarter, dryga milen, under hela festivalen! Men på kvällen började sedan äventyret med geocaching! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: