miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

Veckans kap!

Vi har nu varit här i en vecka. Första veckan av shopping har innehållit många både bra och dåliga köp. Här finns många konstiga, fascinerande, fula och bra grejor som vi inte har i Sverige. Här kommer de tre som vi anser vara kapen denna vecka.
Fridas tre kap.
1. Bikini från Victoria's Secret. En försenad julklapp från Johan. Har väntat länge på att köpa ny bikini och nu var det helt klart värt det. Som en skattjakt att vara på Victoria's secret. Bikinin kostade 35 dollar. 

2. Mjölk! Vattnet här smakar uräckligt. Mjölken däremot smakar lika himmelsk som Arla. Så, inte undra på att jag tycker mjölken är så underbar. Att tillägga är att man köper dem i 4 liters-dunkar, och mjölken håller i en månad. Men, mjölken tar ändå slut hela tiden hemma hos oss...
 
Här har vi en tävling för er:
Gissa hur mycket mjölk jag har druckit sedan vi kom hit? (på en vecka). 
Svaret kommer snart!
 
3. Keps. Med denna gassande sol på dagarna är det helt nödvändigt med en keps. Passar bra till aktiviteter som maratonlöpning, lerkastning och strandpicknick. Kostar endast 10 dollar och är värd sitt skydd mot solsting. 
Johans tre kap. 
1. Affisch till lägenheten! Affischer här kostar endast 1 dollar! Veckans kap!! Om man tycker om manga.

2. Vibram fivefingers! Vet inte om barefoot running är min grej men klart värt att prova, speciellt när de här kostar runt 300 kr. I Sverige är de betydligt dyrare (runt 1000-lappen). Känns som strumpor med hård sula. Ni borde prova!
3. University of Miami-tröja! Skön T-shirt att ha på lugna kvällar. Bra för att kunna skryta med. Pris endast 15 dollar.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Åse
skriven :

25 liter tror jag

2 Cicci
skriven :

Vart köpte ni Vibram fivefingers? Ska till New York i mars o låter ju som det är värt o köpa där om det är så billigt! Tänkte om det finns överallt eller någon bra kedja du kan tipsa om? :)
Du har druckit 10 liter mjölk

Svar: Johan köpte på No Boundaries, en kedja som i alla fall finns i Miami. Vi blev tipsade om att modellerna Spyridon och Bikila var det bästa, Johan valde Bikila för att de var skönast! Jag vet faktiskt inte om No Boundaries finns i New York, men du kan ju söka. :)
Frida Starck Härlin