miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

American Dinner Time

Varje onsdag från och med idag kommer vi att testa en varmrätt och en efterrätt/snacks. Vi testar något som har med USA att göra, som förknippas med USA eller/och som finns här i Miami. Har ni tips på vad vi borde testa, kommentera! Vi testar allt! Betyg ges på skala 1-5, där 5 är bäst.
 
Så, vad har vi testat idag?!
Varmrätt: Fried chicken with soursweet rice
Rätten ses ätas av många i Miami, det är nog det man ser flest köpa om man sneglar på andra i kassakön på Publix. Köps varma eller frysta. Vi köpte varma, för att det sägs vara godast. Friteringen är 1 cm tjock, vilket är för mycket. Dock är friteringen krispig, vilket är gott. Serveras med ris samt en konstgjord och osmaklig sweet sour sås (smakar sötare och äckligare än den svenska). 
Betyg: 3 av 5
Efterrätt: Strawberry and Banana Jello
Ska provas av alla som är i USA. Hur kul som helst att göra och cool att peta på, den lixom vibrerar hur länge som helst. Finns inga spår av banan eller jordgubb i den, det enda som finns är gelatin och artificiella smaker. Man äter vidare bara för att det känns så roligt dallrigt på skeden och för att den geléar sig i munnen. Ätbart men absolut inte gott.
Betyg: 1 av 5
 
Så, vad ska vi testa här näst? Någon som har en utsökt idé? Ngt ni sett på tv?
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Markus
skriven :

Har ni ekonomin för det så måste ni testa Fogo de Chão! Inte så värst amerikanskt (finns dock bara i USA och Brasilien) men hur grymt som helst: http://www.fogodechao.com/home/
(Se till att ni är hungrigare än någonsin i så fall ;))

Svar: Vad har de för sorters mat? Jag menar... jag gillar att äta så mycket jag kan!! :D
Frida Starck Härlin

2 Cicci
skriven :

Ni skulle gjort yellowshots! :)

Svar: Jo, det är sant! :) Får prova det senare, vi har tid! :)
Frida Starck Härlin

3 Karin
skriven :

Jag vet! Make some hamburgers!

4 Anonym
skriven :

Fried bananas should be good!