miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

Hugo är här!

Hugo kom med samma plan som en annan kändis. Nu var det ju Hugo vi väntade på, och vi kunde inte vara sämre än taxichauffören, utan skrev "Mr Sandberg" på ett stort papper och välkomnade Hugo med som sig bör en stor chokladmunk!
Äntligen besök av roliga parveln Hugo! Nu kommer kan hit för att göra vår vardag lite roligare, lite bättre och lite mer äventyrlig (om det går). Idag hämtade vi honom på Miami Airport och visade honom runt i staden och var han ska bo. Han kommer trivas väl hos oss, trivsamt boende nära centrum, vatten, strand och restauranger. 
Såklart fick vi oss några gåvor vid ankomsten, svenska klassiker som vi saknat sedan länge. Varför inte kalasa med lite Kalles kaviar, Falu Rågrut, Kexchoklad och Lakrits, sånt finns inte här!
 

Tänk vad mysigt att få vakna upp till ukulelens sjungande musik med Hugos sång. En trevlig stämma i alla lägen! Vi ser fram emot två veckor med förhoppningsvis lagad mat, trevligt sällskap och roliga äventyr tillsammans med Hugo! 
Nu ska vi ut på äventyr!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: