miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

Hawaiiskjorta och cirkusvagn!

Kjell tog friskt initiativet och ville visa oss sina egna erfarenheter av Miami, något som vi inte hade upplevt ännu. På en utmärkt guidad tur tog han oss ut till Brickell Avenue och till en busshållplats för de små gratis cirkusbussarna i orange och grönt som brukar åka förbi var 15:e minut. Nu skulle vi allt prova åka dem. Iklädd nyinköpt hawaiiskjorta var han en väl synlig och stilig guide! 
Bussen överträffade allt! Inredd med trädgårdsbänkar i träfärg och med lampor som man oftast har på toaletten i Sverige, såg det helt klart coolare ut inifrån än utifrån! Kul grej! Inga säkerhetsbälten dock! 
Kvällen tillbringades förutom på bussen, på Argentinsk restaurang, likt Fogo De Chao, men lite enklare och närmare Brickell. Kul erfarenhet, med många konstiga maträtter som fläsktunga, musselsallad, ananasgratinerad kyckling och bluecheesekött. En mysig sista dag tillsammans! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Mumsig
skriven :

Jag längtar redan tillbaka till Miami och er!!! När kan jag komma?