miamioocytes.blogg.se

Här berättas om mitt trevliga halvår i Miami under våren 2013. Allt från farliga alligatorer, dykning på 30 meters djup, 8 h labbdagar och långa dagar på Miami Beach.

Du bestämmer, vi lagar!

Sista kvällen för familjen Larsson-Bolin spenderades på Vapiano, efter ett misslyckat försök att boka grillen på hotellet. Det amerikanska systemet att man MÅSTE boka innan 24 timmar gick tydligen inte att rucka på, trots att det var deras fel att de missat att skriva in bokningen. Trots att ingen skulle ha grillen gick det inte att få utnyttja vår fina köttbit Men tur var väl det, gårdagens middag på Fogo De Chão går omöjligen att slå.
Vapiano lagar allt från pastarätter till pizza och sallader. Köket ligger öppet i restaurangen och de lagar maten medan du ser på. Du får vara med och välja exakt vilja ingredienser som ska vara i pastasåsen, och du kan vara med och påverka alla steg i tillverkningen av den slutliga rätten. För mig var valet självklart, pasta penne med chicken alfredo: extra grädde och parmesan! 
Hur gott som helst. Jag rekommenderar denna restaurang även om den inte äts på i Miami. Den finns på tre ställen i Stockholm också, dock dyrare än här. Här är kostnaden ca 80 kr för en middag, medan priset i Stockholm ligger på mellan 100 och 200. 
Farväl till GB, V och L, veckan har varit underbar. Everglades, Key Largo, Fogo de Chao, snorkling, bilresor, mysiga frukostar och bara hur trevligt som helst. Tack så mycket, ni är så härliga! Som tur får vi ha K kvar ett par extra dagar, behöver inte säga hej då än.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Mumso
skriven :

Det låter trevligt! Dit vill vi gärna gå, nästa vecka kanske...